Ja cilat ushqime largojnë nikotinën nga trupi juaj

453
Nikotina në trupin e njeriut e bën tepër të vështirë evitimin e duhanit, dhe po ashtu nikotina është njëra nga kimiket më zakon-formuese që njeriu njeh, dhe është thithur përmes pirjes së duhanit për shekuj në mbarë botën. Ajo është një nxitës që mund të bllokojë qelizat nervore dhe muskulore nga funksionimi i duhur në trup. Siç në fakt dihet duhani prodhon nikotinë, e cila rritë rrahjet e zemrës, tensionin e gjakut dhe mund madje të rrisë rrezikun për sulm.
Shfletoni galerinë për të parë ushqimet që largojnë nikotinën nga trupi juaj.
Sigal