Ja cilat janë metodat më të fundit për të parandaluar shtatzëninë e paplanifikuar

550
Sigal

Flet për suplementin “Mjeku në familje”, Dr. Mimoza Keta, obstetër-gjinekologe në maternitetin “Koço Gliozheni”

Planifikimi familjar në vendin tonë ka hyrë si koncept dhe praktikë, këto njëzet vitet e fundit. Metodat dhe teknikat e ofruara, janë po ato që përdoren në shoqëritë me përkujdesje shëndetësore të përparuar. Shumë çifte që dëshirojnë të kalojnë jetën familjare duke kontrolluar shtimin e familjes së tyre, i përqafojnë dhe i përdorin metodat e planifikimit familjar. Për të mësuar më shumë rreth metodave më të fundit që përdoren i kemi marr një intervistë doktoresh Mimoza Keta, obstetër-gjinekologe në SUOGJ “Koço Gliozheni”, Tiranë.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf