Ja çfarë i ndodh trupit nëse hani dardhë çdo ditë…

697
Sigal

Dardha është një nga ato fruta e cila ka numër të madh të fibrave.

Kështu pemët dhe perimet që kanë numër të lartë të fibrave iu bëjnë të ndjehen më të fortë dhe jo të uritur.

Nga kjo ju nuk do të keni nevojë për dieta, pasi do të jeni të ushqyer shëndetshëm nga këto ushqime që përmbajnë mjaftueshëm fibra.

Kështu nëse konsumoni dardhën ju do të humbni peshën e tepërt që keni në trup.