Hudhra, sekreti i joshjes, por vetëm për meshkujt

452
Duket si një këshillë shumë e keqe, por seriozisht djema nëse doni ta bëni për vete vajzat harroni aftershave dhe nisni të hani hudhra.
Shkencëtarët zbuluan se djersa e meshkujve të cilët kishin ngrënë hudhra i tërhiqte më tepër femrat. Ata thanë se femrat kanë evoluar për ta pëlqyer erën e hudhrës e cila është shumë ushqyese dhe sugjeron se personat janë të shëndetshëm.
Hudhra ka antibiotikë, veti antivirale dhe antifungale kështu që na mbron nga gripi, shtypja e lartë e gjakut dhe disa kancere.
Kështu që edhe nëse ju duhet një karamele për ta maskuar erën e keqe të gojës, djersa juaj do të veprojë në favorin tuaj. 
Sigal