Gjatë verës bëni kujdes nga uji, shkakton infeksione të veshit

409
Sigal

Këshilla/ Si të kujdesemi për higjienën e veshit, masat mbrojtëse dhe kurimi

Përdorimi i tepërt i ujit gjatë sezonit veror rrit premisat për tu prekur nga infeksionet e veshit të jashtëm. Sigurisht jo të gjithë janë të rrezikuar, por gjithsesi kujdesi duhet të jetë i madh, sepse nga një infeksion i thjesht i shkaktuar nga uji i ndotur i detit apo pishinës sjell probleme që shkojnë deri tek veshi i mesëm. Këshillat si duhet të mbrohemi dhe kur janë rastet që duhet të shkojmë tek mjeku i shpjegojmë në materialin e mëposhtëm.

Rreziku i ujit për veshët

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf