Gjashtë ushqimet që shkaktojnë hipertension

533
Sigal

KËSHILLA PRAKTIKE/ Ja ku duhet të tregoni kujdes në mënyrë që shëndeti juaj të mos ketë ndërlikime shëndetësore

Ata që ndikojnë negativisht në shëndetin e arterieve dhe zemrës sonë nuk janë vetëm stresi, një stil jetese jokorrekt, sedentarizmi, por edhe ajo që ne hamë. Dhe shpesh, edhe pse mundohemi të tregohemi të kujdesshëm, konsumojmë ushqime që përmbajnë sasi shumë të lartë kripe. Këto ushqime që mund të shkaktojnë probleme si për shembull hipertensioni janë shumë, por “American Heart Association” (AHA)ka gjetur 6 që janë më të përhapurit dhe më të konsumuarit. Sipas ekspertëve kardiologë, janë disa elemente që mund të konsiderohen si burimi kryesor i kripës në dietën tonë…

Shkrimin e plotë mund ta lexoni në brendësi të “Telegraf” print