Gjashtë ushqimet armike për hipertensionin

501
Sigal

Negativisht në shëndetin e arterieve dhe zemrës sonë nuk ndikon vetëm stresi apo stili i jetesës, por edhe ajo që ne hamë

Ata që ndikojnë negativisht në shëndetin e arterieve dhe zemrës sonë nuk janë vetëm stresi, një stil jetese jo korrekte, sedentarizmi, por edhe ajo që ne hamë. Dhe shpesh, edhe pse mundohemi të tregohemi të kujdesshëm, konsumojmë ushqime që përmbajnë sasi shumë të lartë kripe. Këto ushqime që mund të shkaktojnë probleme si për shembull hipertensioni janë shumë, por “Ameriçan Heart Assoçiation” (AHA) ka gjetur gjashtë që janë më të përhapurit dhe më të konsumuarit.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf