Festat po afrohen, kini kujdes me ushqimin

569
Ditët e sotme jemi të bombarduar me këshilla të cilat tregojnë se si të humbni peshë, dhe kjo është koha kulmore e vitit kur ju fitoni peshë.
Sidomos gjatë festave të fundvitit ne nuk ngopemi duke ngrënë dhe ndodh shpesh që të shtojmë peshë.
Megjithatë gjatë kësaj periudhe nuk preferohet që të bëni dieta të shpejta pasi ato nuk ju ndihmojnë fare, përkundrazi ju bëjnë keq.
Kjo për arsye se pas këtyre dietave të shpejta ju zakonisht përfundoni duke rifituar gjithçka që keni humbur.
Sigal