Fertiliteti, si të shtoni shanset për të mbetur shtatzënë

489
Sigal

RIPRODHIMI/ Mjekët japin rekomandime për rastet problematike të femrave dhe të meshkujve

Në qoftë se jeni duke u përpjekur për të nisur një familje, por pa sukses duhen bërë vetëm disa ndryshime të vogla në mënyrën e jetesës tuaj dhe ju mund të shtoni shanset dhe të siguroni një shtatzëni të shëndetshme. Sidoqoftë janë disa faktorë që ju nuk mund t’i ndryshoni si puna e moshës, probleme ovulimi, probleme me spermën dhe dëmtime të tubave të fallopit.

Ndryshime që mund të bëni

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf