Faktorët e riskut për sëmundjet iskemike të zemrës. Ja trajtimi

548
Sigal

INTERVISTA/ Flet për “Telegraf” Dr. Llesh Rroku, mjek kardiolog në QSUT: “Mënyrat si të vetë kujdeseni”

Sëmundja iskemike e zemrës (apo sëmundja koronare) është tipi më i shpeshtë i sëmundjeve kardiovaskulare dhe ka vdekshmëri të lartë. Por se cilët janë faktorët e riskut dhe si duhet bërë trajtimi i tyre, i shpjegon në një intervistë për Suplementin Shëndetësor, Dr. Llesh Rroku, mjek kardiolog, në QSUT.

Doktor çfarë janë faktorët e riskut për të sëmurët me sëmundje iskemike të zemrës dhe si duhen luftuar ato?

per me teper lexoni Gazeten Telegraf