Sigal

Lajme të mira në këto ditë feste për të gjithë shijuesit e birrës. Konsumi i saj ju bën shumë mirë.

Po, po është e vërtetë, të mban kockat e forta dhe mendjen e mprehtë. Por kjo nuk do të thotë se mund ta ekzagjeroni. E rëndësishme është të mbani mend se rekomandohen 14 njësi në javë, pra 6 krikëll të vogla. Më shumë se kaq konsiderohet e tepruar dhe rrit rrezikun e sëmundjeve të zemrës, mëlçisë etj.

Kështu që shijoni gjashtë krikëll!! Në fotogaleri keni përfitimet nga konsumi i birrës.

Forcon kockat

Fuqizon trurin

Mban larg semundjet

Mbron veshkat

Ndihmon frymemarrjen

Parandalon diabetin.