Dobitë mahnitëse të rrushit të thatë në organizmin tonë

403
Sigal

Rrushi i thatë ndihmon në sëmundjen e syve, anemisë, kockave, dhëmbëve, dobësisë seksuale, etj.

Konsumimi i rrushit të thatë ka shumë dobi për shëndetin tonë duke luftuar më shumë se dhjetë sëmundje. Trajtime për tumorin në zorrë, acidet në gjak, sytë, dobësitë seksuale dhe kockat. Rrushi i thatë përmban polyphenolic phytonutrients, të cilët kanë përbërës antioksidues dhe janë shumë të mirë për shëndetin okular (shikimin), pasi mbron sytë nga dëmet e shkaktuara nga radikalet e lira. Konsumimi i rrushit të thatë ka shumë dobi për shëndetin tonë, sepse luftohen mbi 10 sëmundje, si qetësimi i organizmit, anemisë, etheve, dobësisë seksuale. Rrushi i thatë gjithashtu ndihmon në shtim të peshës, ndihmon sytë, dhëmbët dhe kockat. Studime të shumta gjithashtu evidentojnë se rrushi i thatë është i pazëvendësueshëm për prezencën e lartë të vitaminave, aminoacideve dhe mineraleve (si seleniumi, fosfori ), të cilët ndihmojnë në thithjen e materieve të tjera ushqyese dhe proteinave në trup.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf