Aknet në fytyrë tregojnë se vuani nga mëlçia, veshkat, zemra dhe stomaku

567

STUDIM/ Kjo lloj njohurie na ndihmon të identifikojmë problemin tonë në kohë dhe të marrim masa pa qenë tepër vonë

Gjithnjë e kemi ditur që aknet në zonën e mjekrës para ciklit menstrual, tregojnë ç’rregullimin e ekuilibrit hormonal. Në fakt çdo zonë e fytyrës e prekur nga aknet, s’është tjetër veçse një mënyrë sinjalizimi që në trupin tonë ka diçka që nuk shkon, shkruan portali në ueb, ‘Stili Pin-Up’. Sipas të njëjtit burim, kjo lloj metode e diagnostikimit të problemeve shëndetësore është qindra vjeçare dhe i ka rrënjët në Kinë. Sot, kjo metodë është shumë e shpërndarë në botë dhe…

Më tepër lexoni në brendësi të “Telegraf” print