7 dhimbjet që nuk duhen injoruar

293

Ja cilat janë disa nga dhimbjet që sinjalizojnë se diçka nuk është në rregull në organizmin tonë

Ndoshta keni bartur ndonjë peshë të madhe, ashtu që ndjeni dhimbje në nyje, ose keni ngrënë shumë ëmbëlsira, që kanë shkaktuar dhimbje në lukthin tuaj. Por, ndonjëherë dhimbja mund të jetë shenjë për diçka serioze. Kushdo që e ka menduar shprehjen, ‘vuajtje të cilës s’ke kah t’i ikësh”, sigurisht se ka menduar në dhimbjen. Askush nuk e dëshiron atë dhe askënd nuk e pyet, por me anë të dhimbjes, trupi sinjalizon se diçka nuk është në rregull. Me siguri e njihni mjaftueshëm trupin tuaj, saqë t’i njihni edhe mundimet e lehta dhe të kalueshme të cilat ndonjëherë mund të paraqiten. Disa lloje të dhimbjeve nuk guxoni t’i injoroni.

1- Dhimbje koke e fuqishme 

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf