Zgjedhja e Presidentit nga populli, nis peticioni online

331
Deputetja Mimoza Hafizi e ka mbështetur menjëherë deputetin Ben Blushi, sapo ai shpalli në Kuvend nisjen e peticionit për zgjedhjen e Presidentit nga populli. Hafizi ka publikuar linkun, ku secili mund të votojë.
“A jeni dakord që Presidenti i Republikës së Shqipërisë të zgjidhet nga populli? – shkruan Hafizi. – Për ta kërkuar këtë të drejtë, votoni në https://www.change.org/p/kuvendi-i-republikës-së-shqipërisë…
Dhjetë deputetë të Kuvendit të Shqipërisë kanë ndërmarrë nismën e duhur kushtetuese. Por duhet presioni popullor, që partitë e vjetra ta pranojnë dhe nisma të miratohet. Ushtrojeni këtë presion përmes votës suaj, nënshkruani peticionin! Çdo votë e juaj ka vlerë për demokracinë e Shqipërisë,” përfundon Hafizi.
Sigal