Zëdhënësja e PD-së Dr.Ina Zhupa, thirrje të gjithë qytetarëve të Tiranës dhe mbarë vendit për të marë pjesë në protestën nesër

406
Sigal

Nesër, 13 Maj, ora 18:30!

Të bashkuar si çdo proteste madhështore, qytetare, për një Shqipëri të vlerave, për një Shqipëri si Europa!