Zbardhet sms-ja e dërguar Presidentit nga një diplomat në Tiranë, që u bë tani publike në emisionin “Opinion”

83

Presidenti i Republikës ka nxjerrë SMS-në e një diplomati të huaj në Tiranë dërgonte kur diskutohej çështja e Gjykatës Kushtetuese. Aty thuhet se Rama është ai që përcaktonte kandidatët për në këtë gjykatë.

‘Mirëmëngjesi Beni! Biseduam me Ramën në telefon dhe zyrat ligjore të SHBA dhe BE nuk e mbështesin pozicionin e Presidentit për pezullimin. Kemi rënë dakord që kur të dalin ata të mos i bjerë të fikët Presidentit. Ramë dakord me Ramën që Marsida Xhaferllari të jetë në listën tjetër dhe Rama nuk do të përpiqet ta bllokojë”. Ky është mesazhi i një diplomati që ishte në takim në darkë me mua dhe që ishte shumë korrekt. Aty është qëndrimi i tyre.