Zbardhen emrat e propozuar nga PD për Avokatin e Popullit dhe kreun e KQZ-së

427
Pas takimit kokë më kokë mes kryeministrit Edi Rama dhe kreut të Partisë Demokratike janë zbardhur emrat e përfaqësuesve të organeve të pavarura si pjesë e marrëveshjes së 18 majit.
Klement Zguri është propozuar nga PD si kreu i KQZ dhe do të votohet nesër si kryetari këtij institucioni.
Erinda Ballanca është propozuar nga PD si Avokate Populli.
Sigal