Ballina Politikë Ylli Dylgjeri: Pse nuk i kthejne Ambasadorët dekoratat?

Ylli Dylgjeri: Pse nuk i kthejne Ambasadorët dekoratat?

95
U bënë 3 vite që Kryeministri ynë i ndau këto dekorata ne Ministrinë e Jashtme për Ambasadorët që “kontribuan fort” për hapjen e negociatave në hyrjen e Shqipërisë në Europë! Kaluan vitet dhe Shqipëria ende nuk ka hapur negociatat. Shqipëria prap nuk është më prane BE. Ambasadoreve u erdhi koha të lënë detyrat dhe Kryeministri yne vazhdon me gallata. Tallet me dekoratat e Presidentit.
Pse tallet Kryeministri me Presidentin për dhënje dekoratash? Presidenti i jep për punëmbaruarit. Kryeministri i jep për punëmashtruarit. Sikur për një moment fëmijet e diplomateve të pyesin prinderit se pse jeni dekoruar? Çdo tu thonë ato vallë? Do ti gënjejnë? Pse po e rrit kështu Zahon? Prit sa të kaloj dhe vjeshta të them dhe ca gënjeshtra?
Po Ambasadoret pse i mbajne dekoratat? Pse nuk i dorezojnë? 100 herë do të mbahen mënd Ambasadoret nga publiku po i dorëzuan sesa duke i mbajtur fallco ne sirtat.
Dhe ne se i dorezojne atehere Une i pari do propozoj:
Tani te dekorohen nga Presidenti per aktin qytetar.
Potrebbe essere un'immagine raffigurante una o più persone, persone in piedi e testo
Sigal