Ylli Dylgjeri: “Ed Rama, fallxhori më i madh i kombit”

414
Sigal

Nga Ylli Dylgjeri

Ed Rama, fallxhori më i madh i kombit

E dëgjuat Bildin o popull? Dëgjoheni prap dhe prap.
Ai prap do ta mohojë. E pate se njëherë e kapi filxhanin në dorë në Pogradec dhe zbuloj dynjanë. I nxorri të tëre si vetja, cullak.
Bravo i qofte! Ketij i them fallxhor. Inteligjent!
I dolen te gjithe figurat ne filxhan. I dolen K-te dhe P-te! I dolën, komisaret, i dolën komisioneret, i dolën magjarat, i dolën deputetët, i dolën Ministrat, i dolën gangsterët, i dolen lekët, i doli surrati që
e mbulon me bluza e numra elektoral. I doli së fundi kallaji.
Në fund iku. Iku në Londer!
Uaaaaauuuu! Çtë duhet Londra Ty o fallxhor?
Hajde e na jep esap.
Ketu na ke. Nuk do te ndahemi!