Xhixho: Ndëshkoni mashtruesit dhe rrënuesit e ekonomisë, i jepni shansin të ardhmes

39
Sigal

Nënkryetarja e LSI-së dhe kandidate për deputete, Erisa Xhixho i bën thirrje qytetarëve që të dielën, ata me votë të ndëshkojnë mashtruesit, rrënuesit e ekonomisë dhe që ti japin shans të ardhmen. “Shpresën për të nesërmen krejt ndryshe nga e sotmja e pashë në sytë e çdo qytetari që takova në njësinë Nr.1, në çdo biznes që kërkon siguri për investimin e bërë dhe mbështetje nga qeveria, tek të rinjtë që duan të ndërtojnë këtu të ardhmen dhe e duan sa më parë vendin në familjen evropiane”,-shkruan Xhixho.

Postimi i plotë

Kush ju mashtroi, ju kthehu krahët, ju varfëroi si kurrë më parë dhe tentoi t’ju vrasë edhe shpresën, nuk ia doli dot.

Shpresën për të nesërmen krejt ndryshe nga e sotmja e pashë në sytë e çdo qytetari që takova në njësinë Nr.1, në çdo biznes që kërkon siguri për investimin e bërë dhe mbështetje nga qeveria, tek të rinjtë që duan të ndërtojnë këtu të ardhmen dhe e duan sa më parë vendin në familjen evropiane.

Vetëm 5 ditë na ndajnë nga dita kur ju me votën tuaj do ndëshkoni mashtruesit dhe rrënuesit e ekonomisë dhe do t’i jepni shansin të ardhmes.