Xhelal Mziu vijon inspektimet në terren në rrugën “Muharrem Bajraktari” në Laknas

412
Sigal

Kryetari i bashkisë Kamëz, Xhelal Mziu ka vijuar inspektimin e punimeve në terren edhe gjatë ditës së sotme.
Ka qënë inspektimi i rradhës në rrugën “Muharrem Bajraktari”, Ai që ka realizuar, Mziu.
Në planet e investimeve të Bashkisë Kamëz për vitin 2019 është planifikuar dhe investimi në rrugën “Muharrem Bajraktari” në Laknas .
Gjatësia e rrugës ku do të ndërhyhet me këtë investim është 630 metra linearë.Në këtë investim që po realizohet është rehabilitimi I plotë dhe asfaltimi I saj.
Rruga “Muharrem Bajraktari” në Laknas ka në të dyja anët e saj trotuarë dhe ndriçim për gjatë gjithë gjatësisë së aksit.
Në këtë mënyrë, Bashkia është e angazhuar për të ndërtuar një infrastrukturë me standarde bashkëkohore dhe vlerëson çdo element të saj, duke filluar që nga rrugët, trotuaret, ujësjellësi, kanalizimet, rikonstruksioni i kopshteve dhe i shkollave etj. Edhe ky projekt do të realizohet tërësisht nga të ardhurat e Bashkisë, duke qenë se nga ana e qeverisë vijon mosfinancimi i investimeve në fusha jetike për qytetarët e Kamzës, të cilat janë edhe qytetarë të Shqipërisë.
Kryebashkiaku Mziu ka qënë nën shoqërimin e mjaft banorëve të kësaj rruge dhe ka marrë vlerësimin maksimal për punën e realizuar kudo në këto vite.

Image may contain: 2 people, people standing, tree, shoes, sky, child and outdoor

Image may contain: 3 people, people standing, tree, sky, outdoor and natureImage may contain: 1 person, standing, tree, child, sky, shoes, plant, outdoor and nature

Image may contain: sky, tree, plant, house and outdoor

Image may contain: tree, sky, plant and outdoorImage may contain: one or more people, tree, sky, plant, shoes, outdoor and natureImage may contain: outdoor