Xhelal Mziu: Takimi i jashtzakonshëm u zhvillua sot me strukturën e PD në Fushë Alia, Dibër!

40
Takimi i jashtzakonshëm u zhvillua sot me strukturën e PD në Fushë Alia, Dibër!
Një zonë disidente e sistemit komunist, e papajtueshme me diktaturën e para ’90, por e gatshme për të përmbysur me votë popullore dhe diktaturën e radhës, rilindjen.
Është për të ardhur keq se si në 8 vite rrjesht nuk është bërë asgjë për këta qytetarë.
Mungon totalisht infrastruktura rrugore!
Mungon ujë i pijshëm në shumicën e zonës!
Mungon rrjeti i kanalizimeve dhe ujërave të zeza!
Mungon uji për vaditje, por dhe mbështetja e fermerëve!
Çdo ditë në këto 8 vite me mijëra të rinj kanë braktisur Shqipërinë!
Në çdo takim që bëj të gjithë demokratët janë më të bashkuar se kurrë, por dhe socialist të ndershëm shprehin angazhimin e tyre për tu bërë pjesë e referendumit të 25 prillit për rrëzimin e së keqes dhe triumfin e qeverisë së zhvillimit, mirëqenies dhe integrimit Evropian.
Opozita e bashkuar dhe PD kanë një platformë të qartë për rikthimin e shpresës, rimëkëmbjen e ekonomisë dhe rritjen e punësimit.
Sigal