Xhelal Mziu: Takim impresionues me banorët e Lurës. Flitet për turizëm, por që nuk është investuar kurrë.

223
Takim impresionues me banorët e Lurës.
📍Lura që i qëndron si “Perlë” mbi kurorë Dibrës dhe gjithë Shqipërisë.
👉Lura me gjithë ato bukuri natyrore.
👉Lura me 7 liqenet e mrekullueshme akullnajore më lartësi mbi 1700 metra.
👉Lura me pyjet ku gjenden drurë të rrallë, mbetet e pa aksesueshme.
⛔Flitet për turizëm, por që nuk është investuar kurrë.
⛔Lura e 100 fshatrave vetëm propagandë Rilindase.
⛔Për 8 vjet vetëm mashtrime.
⛔Në 8 vjet vetëm abuzime, me fondet dhe tenderat për turizmin.
⛔Kjo braktisje do të ndëshkohet me votë me 25 prill.
👉Qeveria Basha ka në programin e saj prioritetet e përcaktuara.
🔹️Do të ndërtohet infrastruktura rrugore.
🔹️Do të ndërtohet infrastruktura turistike dhe do të mbështeten me grante bujtinat dhe resortet turistike.
🔹️Do të mbështeten me subvencione bujqësia, blegtoria, baxhot e përpunimit të qumështit.
🔹️Do të rriten pagat, pensionet dhe do të dyfishohet ndihma ekonomike.
Sigal