Xhelal Mziu: Gratë dhe vajzat Dibrane janë forca më e madhe e Partisë Demokratike për ndryshim

92
“Me gratë dhe vajzat e Peshkopisë, në biseda të sinqerta si gjithmonë.
Gratë dhe vajzat Dibrane janë forca më e madhe e Partisë Demokratike për ndryshim. Ato janë më shpresëplota se kurrë, se ndryshimi po vjen.
Ndryshimin do ta realizojmë të gjithë bashkë.
Dibra është e jona.
Shqipëria është e jona”
Sigal