“Votoni të lirë më 25 prill”, Vangjel Tavo bën thirrjen: Votoni t’i kthejmë krenarinë Qarkut të Gjirokastrës

51
Me anë të një postimi të shpërndarë në rrjetet sociale, drejtuesi politik i LSI në Qarkun e Gjirokastrës, Vangjel Tavo i bën thirrje popullit që votojnë masivisht, të lirë dhe me ndërgjegjje në zgjedhjet e 25 prillit.
“Vota juaj është ndëshkimi më i madh i kësaj diktature. Vota e lirë është siguria e një të ardhme më të mirë për Durrësin dhe mbarë Shqipërinë”,- shprehet Tavo në postimin e tij.

Postimi i saj i plotë: 
Të nderuar banorë të qarkut të Gjirokastrës,
Votoni – Votoni – Votoni të lirë më 25 prill.
Votoni masivisht.
Votoni për familjen tuaj, qarkun tonë dhe të ardhmen e vendit.
Votoni kundër varfërisë, papunësisë dhe shpopullimit.
Votoni t’i kthejmë krenarinë qarkut të Gjirokastrës.
Çdo votë është një hap drejt një të ardhme më të mirë.
Vangjel Tavo
Sigal