“Votoni të lirë dhe me ndërgjegje”, Elona Guri bën thirrjen: Vota juaj është ndëshkimi më i madh i kësaj diktature

87
Me anë të një postimi të shpërndarë në rrjetet sociale, drejtuesja politike e LSI në Qarkun e Durrësit, Elona Guri i bën thirrje popullit që votojnë masivisht, të lirë dhe me ndërgjegjje në zgjedhjet e 25 prillit.
“Vota juaj është ndëshkimi më i madh i kësaj diktature. Vota e lirë është siguria e një të ardhme më të mirë për Durrësin dhe mbarë Shqipërinë”,- shprehet Guri në postimin e saj.

Postimi i saj i plotë: 
Votoni – Votoni – Votoni të lirë dhe me ndërgjegje.
Vota juaj është ndëshkimi më i madh i kësaj diktature.
Votoni masivisht.
Vota e lirë është siguria e një të ardhme më të mirë për Durrësin dhe mbarë Shqipërinë
Elona Guri
Kandidate për Deputete
LSI Durrës
#DurresiShtepiaJuaj
#LSI
Sigal