VIDEO/ Zgjedhjet në LSI, mijëra të rinj votojnë të parët për drejtuesit e rinj

92

Vijon votimi i anëtarëve të LSI për Konventën Kombëtare dhe forumet drejtuese të partisë.

Të rinjtë kanë qenë të parët që u janë drejtuar qendrave të votimit për drejtuesit e rinj. Siç shihet edhe në pamjet e mëposhtme, ata presin në radhë të gjata për të votuar.

Po shkojmë të votojmë për ekipin fitues të 25 prillit“, shprehen të rinjtë e Durrësit.