VIDEO/ Studentët nisen për tek Ministria a Arsimit, revolta vazhdon…

596
Sigal

Studentët janë mbledhur para fakulteteve të tyre dhe po nisen në drdjtim të Ministrisë së Arsimit

Eshtë dita e 4 e protestës