VIDEO| Socialistët mblidhen në grup dhe djegin tesërën e PS. “Ti nxjerrim nga zyrat ku kanë hyrë…”

215
Sigal

VIDEO:

 

Më në fund socialistët e thjeshtë po kuptojnë ku i ka zhytur i qeveria Rama dhe kane nisur në masë distancimin nga PS. Disa anëtarë të PS në Dibër ku tërmet Gjiknuri bërë kërdinë në vota, me çunat problematikë – janë distancuar publikisht.