VIDEO/ Presidenti Meta: Të punojmë që të rinjtë të mos largohen, mbështetje arsimit

588
Presidenti i Republikës Ilir Meta mori pjesë në Prezantimin e “Aleancës Kombëtare të Studentëve Senatorë”, gajtë këtij takimi Presdienti Meta tha se, “Alenca duhte të adresojë problemet e arsimit”.
Shoqëria jonë ka nevojë për një fuqizim të mendimit të pavaraur dhe të Shoqëise Civile, tha Presidenti.

Kemi nevojë të forcojmë institucionet e përbashkëta afatgjata dhe duhte të punojmë që të mos lejojmë që te rinjtë të largohen”, tha kreu i shtetit.

Ai kërkoi mbështetje për të rinjtë në edukim dhe arsim
Sigal