VIDEO/ Policia në kërkim të kapsollave, vijojnë kontrollet

528
Sigal

Polica e kryeqytetit ka vijuar serish me kontrollet nëpër bizneset produkte piroteknike që dyshohet se kanë në përbërje lëndë shpërthyese me rrezikshmëri për shëndetin dhe jetën e njerzve.

Ja njoftimi i policisë:

Vijojnë kontrollet në dyqane dhe pika shumicash në bazë të planit të masave për parandalimin dhe sekuestrimin e kapsollave dhe lëndëve piroteknike me rrezikshmëri për jetën.

Si rezultat i kontrolleve deri më tani nuk janë konstatuar kapsolla, apo produkte piroteknike që dyshohet se kanë në përbërje lëndë shpërthyese me rrezikshmëri për shëndetin dhe jetën.

Policia e Shtetit, fton qytetarët për të denoncuar çdo rast të tregtimit të këtyre lëndëve.