(VIDEO) Pojana: Edi Rama, fajtori i vetëm për moshapjen e negociatave

344

Nënkryetari i LRI-së, Klevi Pojana, përmes një postimi në Facebook, ka fajësuar kryeministrin Edi Rama si fajtorin e vetëm për dështimin e hapjes së negociatave me Bashkimin Europian.

Në postimin e tij ai ka shtuar edhe një video duke renditur disa nga arsyet, ndërkohë që shtoi se “asgjë dhe askush nuk mund ta ndalë prespektivën europiane të Shqipërisë”.