VIDEO/ Ish-kryeministri: Nxirreni jashtë Edi Ramën, ai është vetëm një trap

346
Ish-kryeministri Sali Berisha ka kërkuar përjashtimin e Edi Ramës nga seanca e Kuvendit.
Në fjalën e tij, ish-kryeministri Berisha u shpreh se duhet nxjerrë jashtë njeriu që ofendoi shqiptarët.
Pjesë nga deklarata e ish-kryeministrit Sali Berisha:
Ruçi të nxjerrë jashtë Edi Ramën, ta përjashtojë nga seanca.
Nxirre jashtë njeriu që ofendoi të gjithë shqiptarët.
Trap, trap dhe vetëm trap
Nxirre jashtë, njeriu që urren Kukësin, siç urrente babai i tij, Havzi Nelën.
Nxirre jashtë, se do ta nxjerrë parlamenti jashtë.
Kjo është fjala ime.