Vasili: Referendumin nuk ka “bir nëne” që e ndal dot

246

Nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili, thotë se zëri i popullit është zëri i Zotit, ndaj thotë ai, Referendumin nuk ka “bir nëne” që e ndal dot, sepse referendumi është zëri i popullit mbarë.

Mesazhi i Vasilit

Vox Populi Vox Dei -zeri i popullit eshte zeri i Zotit, thoshin Romaket e lashte.

Referendumin nuk ka bir nene qe e ndal dot sepse referendumi eshte zeri i popullit mbare.

Rrëzat e mykyra te partive dhe avokatet e tyre te lodhur nuk mund te pengojne dot kurre vullnetin e popullit qe te shprehet me referendum.

Vetem Refendumi ndan nje here e mire ata qe respektojne vullnetin e popullit nga ata qe jane armiqte e tij.