Vasili: O idiotë, merruni me zhdukjen e kokainës nga kontenierët, se s’ju ndihmon dot Venecia!

428
Sigal

Nga Petrit Vasili.

Të dashur idiotë! Boll u përdrodhët dhe boll u përvodhët. Merruni me zhdukjen e kokainës nga kontenierët, se nuk ju ndihmon dot Venecia. Në asnjë rast Venecia, o idiotë, nuk ka thënë gjëkundi që Presidenti ka bërë shkelje(violation) të Kushtetutës apo afateve kushtetuese.

Mësoni si shqipërohet “exeedings”, o të sëmurë psikikë, se na e shpifët me shkollëpakësinë tuaj!