Vasili: Kryeministri mashtrues gënjeu për vëllain e ministrit në Itali,njëlloj si për NATO-n në Gjermani

375
Kryeministrit tani genjeshtra i eshte bere semundje pa sherim.
Ne Itali per vellain e ministrit te brendeshem genjen pa u skuqur hiç ja cthote:
‘Nuk janë aktivistë, por kontestues që ndjekin kudo kryeministrin, duke ngritur pyetje pa asnjë bazë. Vëllai i ministrit të brendshëm është në burg, i arrestuar nga policia’, shkruan La Stampa duke thënë se, ky shpjegim u ka ardhur nga Rama dhe njerëzit e tij.
Ne Gjermani per NATON kur buxheti eshte vetem 1.2%,prap genjeu pa u skuqur hiç dhe në NTV-ne gjermane deklaron për NATON: 
Pyetje NTV: Po në lidhje me shpenzimin e dypërqind të Produktit të Brendshëm Bruto në NATO dhe ndërtimin e një ushtrie evropiane? Edi Rama:Ne tashmë shpenzojmë Dy përqind të Prodhimit tonë të Brendshëm Bruto në NATO …
Cdo fjale me tej eshte e tepert.Kur ky kryeminister genjen paturpesisht mediat gjermane e italianet dhe s’i dridhet qerpiku,per shqiptaret nuk mendohet fare dhe i genjen i shuan.