Vasili ironizon: Janullatosi punonte, ndërsa Pandi bënte Ëh…!

152
Sigal

Nga Petrit Vasili

Janullatosi punonte, ndërsa Pandi bënte Ëhh…!

Lehtësimi i krizës vëllezërve e motrave tona të bllokuar në kufi ishte një lajm, që çliroi nga ankthi jo vetëm ata që po e vuanin për ditë të tëra mes të nxehtit por edhe mijëra familjarë e të afërt të tyre anë e mbanë vendit.

Është tashmë shumë e qarte se ndërhyrja e Kryepeshkopit Janullatos ishte vendimtare dhe përcaktuese.

Komedi më vete është si gjithmonë Ministri i Diasporës Majko.

Inekzistent në këto ditë dramatike, ai u shfaq sot ashtu me humor të shpëlarë si përherë dhe falënderoi dynjanë qeveritare edhe Kryepeshkopin Janullatos në fund sigurisht, sepse të parët janë ata që s’bëjnë asgjë.

Është e qartë: Janullatosi punonte ndërsa Pandi bënte Ëhh.

Faleminderit Pandi që e falënderove.

Nga sot Pandi është emëruar:
MINISTRI I FALENDERIMEVE

P.S.Pandi nga emocioni edhe emrin ia shkruan gabim Z.Janullatos nga Anastas në Anasatas.