Ballina Politikë Vasili: Gënjeshtari Edi Rama dhe palma që digjej në 21 Janar (VIDEO)

Vasili: Gënjeshtari Edi Rama dhe palma që digjej në 21 Janar (VIDEO)

287

Nga Petrit Vasili

Gënjeshtari Edi Rama dhe palma që digjej në 21 Janar (VIDEO).

Dje Edi Rama gënjeshtari më i madh i këtij vendi deklaroi pa u skuqur fare:

“Më detyron tu kujtoj se kjo godinë(kryeministria) para pak kohësh, në vitin 2011 nuk u qëllua me asnjë guricke dhe jo më me zjarr”.

Shiheni VIDEON,
se çfarë ka ndodhur përpara kryeministrisë në 21 Janar, se si gjakosej policia dhe si digjej palma dekorative nga vete Edi Rama dhe kuptoni çfarë gënjeshtari ordiner qeveris Shqipërinë.