Vasili del me thirrjen e fortë: Përballë COVID-it pa drejtim dhe në kaos organizativ, qeveria të ikë!

52

Nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili përmes një statusi në Facebook i kërkon qeverisë Rama të largohet pasi sipas tij, ka dështuar me menaxhimin e situatës së Covid 19.

STATUSI I PLOTE
Pandemia ka vetem nje mekanizem perballimi- ORGANIZIMIN.
Ç’organizimi dhe shpikjet e dites kjo eshte historia qeverise ne perballjen me COVIDIN-in.
Qeveria humb kohe pa fund me VIDEO pa mesazh, me krijim sensibilitesh artificiale dhe pa shenjestruar problemin ne zemer te tij.
Mbrojtja e armates mjeksore dhe perforcimi i saj si dhe dekoncentrimi i ndihmes mjeksore per COVID ne rrethe dhe Qendra shendetesore sipas gravitetit te rasteve eshte HAPI numer 1 per te perballuar nje beteje te gjate e te veshtire.
Krijimi i nje logjistike mjeksore dhe asaj mbeshtetese te bollshme siguron eficience dhe eviton panikun,zemerimin e demotovimin ne sherbimin spitalor
Testim gjurmim trajtimi si VIA MAESTRA kerkon burime njerezore dhe logjistike qe ishin teresisht te realizueshme.
Veprime te qarta dhe te thjeshta dhe zero propagande kjo duhej te udhehiqte veprimet.
Qeveria zgjodhi me ndergjegje rrugen e gabuar.
Vetem nje qeveri profane si kjo behet pre e iluzionit se Pandemia mbyllet ne pak jave dhe kjo do te shfaqej si shpetimtarja e madhe.
Edi Rama dhe qeveria jane sot nen akuze.
Sugjerimet profesionale ndaj qeverise si dhe propozimet ishin pa fund me shkrim, me ze e me figure.
Qeveria zgjodhi ti perbuze e refuzoje ne emer te qellimit te mbrapsht politik per te nxjerre perfitim politik nga Pandemia.

Deshtimi ka shkaktuar termetin me te rende ndaj shendetit publik dhe jetes se njerezve.
Koha per te dhene llogari ka ardhur dhe hapi i pare eshte largimi i qeverise.
Pandemia ka vetem nje mekanizem perballimi- ORGANIZIMIN.
Ç’organizimi dhe shpikjet e dites kjo eshte historia qeverise ne perballjen me COVIDIN-in.
Qeveria humb kohe pa fund me VIDEO pa mesazh, me krijim sensibilitesh artificiale dhe pa shenjestruar problemin ne zemer te tij.
Mbrojtja e armates mjeksore dhe perforcimi i saj si dhe dekoncentrimi i ndihmes mjeksore per COVID ne rrethe dhe Qendra shendetesore sipas gravitetit te rasteve eshte HAPI numer 1 per te perballuar nje beteje te gjate e te veshtire.
Krijimi i nje logjistike mjeksore dhe asaj mbeshtetese te bollshme siguron eficience dhe eviton panikun,zemerimin e demotovimin ne sherbimin spitalor
Testim gjurmim trajtimi si VIA MAESTRA kerkon burime njerezore dhe logjistike qe ishin teresisht te realizueshme.
Veprime te qarta dhe te thjeshta dhe zero propagande kjo duhej te udhehiqte veprimet.
Qeveria zgjodhi me ndergjegje rrugen e gabuar.
Vetem nje qeveri profane si kjo behet pre e iluzionit se Pandemia mbyllet ne pak jave dhe kjo do te shfaqej si shpetimtarja e madhe.
Edi Rama dhe qeveria jane sot nen akuze.
Sugjerimet profesionale ndaj qeverise si dhe propozimet ishin pa fund me shkrim, me ze e me figure.
Qeveria zgjodhi ti perbuze e refuzoje ne emer te qellimit te mbrapsht politik per te nxjerre perfitim politik nga Pandemia.
Deshtimi ka shkaktuar termetin me te rende ndaj shendetit publik dhe jetes se njerezve.
Koha per te dhene llogari ka ardhur dhe hapi i pare eshte largimi i qeverise.