#UneNukVotoj! Xhelal Mziu: Të dashur bashkëqytetarë të Kamzës bojkotoni me neveri zgjedhjet moniste

221

I është bashkuar bojkotit të zgjedhjeve edhe kryetari i Bashkisë Kamzës, Xhelal Mziu i cili nëpërmjet një postimi në rrejetet sociale fton bashkëqytetarët e tij të bojkotojnë me neveri zgjedhjet farse dhe moniste.