Tomasova: Reforma në drejtësi, kusht për negociatat. Të korruptuarit të mos punojnë më

309
Tryeza për reformën në drejtësi është mbledhur sot në Shkodër ku po diskutohet me ekspertë dhe grupet e interesit. E ftuar në këtë tryezë, ambasadorja çeke, Bronislava Tomasova tha se reforma në drejtësi është kusht primar për negociatat. Ajo kërkoi që gjyqtarët e korruptuar të mos punojnë më.
“Reforma në drejtësi është kusht kryesor për negociatat. Gjyqtarët e korruptuar të mos punojnë më. Drejtësia duhet të ketë prokurori dhe gjykata profesionale”, tha Tomasova
Sigal