Tirana tashmë ka dhe Rrugën “Kuvajti”

336
Në Tiranë tani është dhe Rruga “Kuvajti”.
Kryetari i Kuvendit Ilir Meta, kryetari i bashkisë Erion Veliaj por dhe ministra dhe personalitete të tjera e përfaqësues të trupit diplomatik të Kuvajtit, morën pjesë në përurimin e kësaj rruge.
Rruga ndodhet në afërsi të Pallatit të Brigadave aty ku është vendosur dhe selia e ambasadës së Kuvajtit.
Ceremonia u zhvillua paraditen e 29 shtatorit 2015.
Sigal