Tedi Blushi: Me Presidentin, në Blushin e rrënjëve të mia!

132
blushi-meta

Tedi Blushi, zëdhënësi i Presidentit të Republikës, ka vizituar sot së bashku me kreun e shtetit, Ilir Meta, fshatin e origjinës së tij në Kolonjë. Në një foto të publikuar në Facebook, Blushi shkruan: “Me Presidentin, në Blushin e rrënjëve të mia!

Kënaqësi të takonim shumë njerëz të mrekullueshëm e punëtorë dhe enciklopedinë e gjallë, Fani Jano, që me rrëfimet e tij na ktheu pas në të kaluarën e ndritur të këtij fshati me emër në Kolonjë”.

 

Me Presidentin, në Blushin e rrënjëve të mia!Kënaqësi të takonim shumë njerëz të mrekullueshëm e punëtorë dhe…

Gepostet von Tedi Blushi am Sonntag, 3. Mai 2020