Të shtunën në 28 Maj mblidhet Këshilli Kombetar i PD, zgjidhet Kryesia

77
Sigal

Kryetari i Këshillit Kombëtar të PD Edi Paloka ka bere me dije mbledhjen e organit me te larte te partise.

“Mbledhje e Këshillit Kombëtar të PD!

Pas përfundimit të procesit zgjedhor për Kryetarin e PD, ditën e shtunë, me datë 28 maj 2022, ora 11.00, në selinë qëndrore të PD, do të mblidhet Këshilli Kombetar i PD.

Në rend të ditës së punimeve është zgjedhja e Kryesisë së PD dhe pika të tjera që lidhen me organizimin dhe drejtimin e PD.”