“Të rinjtë socialistë janë të zhgënjyer nga Rilindja”, Luan Rama: Asnjë shpifje, asnjë kërcënim, asnjë shantazh nuk e përçan dot LSI-në

56
Sigal

Ditën e sotme, Nënkryetari i LSI dhe njëkohëisht drejtuesi politik i Qarkut Vlorë, Luan Rama ka zhvilluar takime me të rinj socialistë të Vlorës të cilët të zhgënjyer e të poshtëruar nga “Rilindja” janë bashkuar me LSI.

“Me Ledin dhe djemtë socialistë sypatrembur të Vlorës që të fyer e poshtëruar nga rilindja, bashkohen me LSI-në që 25 prilli të jetë edhe për socialistët e Vlorës dita e madhe e fitores.
Asnjë shpifje, asnjë kërcënim, asnjë shantazh nuk e përçan dot LSI-në, forcën e madhe të fitores në 25 prill.”,- shprehet Luan Rama me anë të një postimi të shpërndarë në rrjetet sociale.

Postimi i tij i plotë:

25 prilli – dita e madhe e fitores:
TË RINJ SOCIALISTË BASHKOHEN ME LËVIZJEN SOCIALISTE PËR INTEGRIM
Me Ledin dhe djemtë socialistë sypatrembur të Vlorës që të fyer e poshtëruar nga rilindja, bashkohen me LSI-në që 25 prilli të jetë edhe për socialistët e Vlorës dita e madhe e fitores.
Asnjë shpifje, asnjë kërcënim, asnjë shantazh nuk e përçan dot LSI-në, forcën e madhe të fitores në 25 prill.