Të rinjtë e LRI-së vijnë me një mesazh: “Don’t leave Albania”

17
Sigal

Kryetari i Partisë së Lirisë, zoti Ilir Meta, përmes një postimi në “Facebook”, ka shpërndarë mesazhin e Lëvizjes Rinore për Integrim, drejtuar të gjithë bashkëmoshatarëve të tyre: “Don’t leave Albania”, ose “Mos e braktisni Shqipërinë”.

Një mesazh tepër frymëzues dhe shpresëdhënës për të gjithë të rinjtë të cilët e gjejnë veten e tyre në vështirësi dhe mendojnë se largimi nga atdheu është një alternativë e sigurtë.

Postimi i zotit Meta:

“Mos e braktisni Shqipërinë”
Mesazhi i të rinjve të mrekullueshëm të LRI-së për bashkëmoshtarët e tyre është një zë i fortë dhe inkurajues që çdo i ri duhet të bashkohet që Shqipëria tu përkasë të rinjve!
🇦🇱🇦🇱🇦🇱