Tavo: Furgoni i Rilindjes në magazinën e salcës së kosit, sheqerit dhe makaronave

46
Sigal

Kandidati për deputet i LSI-së në listën e qarkut të Gjirokastrës, Vangjel Tavo ka denoncuar në facebook foto të një furgoni që sipas tij është i Rilindjes. Për të, në këmbim të votës, ky furgon është furnizuar në magazina me salcë kosi, sheqer dhe me makarona, që më pas do t’u shpërndahet qytetarëve. ”Kemi prap prova. Më 26 prill do jepni llogari përpara drejtësisë”,-shkruan Tavo.