Tahiri përjashtohet nga grupi i PS, Rama: Do rikthehet kur të zbardhet e vërteta

369
Saimir Tahiri nuk do të jetë deputet i Partisë Socialiste deri në përfundim të hetimeve për të. Këtë eka shprehur kryeminsitri rama në fund të mbledhjes së grupit parlamentar të PS.
“Tahiri do të jetë një njeri i lirë dhe një deputet i lirë, jashtë forumit të partisë Socialiste dhe jashtë grupit parlamentar të partisë socialiste”