Sulltan Novruzi/ Xhelal Mziu: Dita e sotme të jetë prologu i shpresës për të kapërcyer çdo sfidë!

165

Ish-kryebashkiaku i Kamzës dhe Kryetari i PD Kamëz, Xhelal Mziu, uron të gjithë besimtarët Bektashinj për festën e Sulltan Novruzit. Ja urimi i tij :

Gëzuar festën e Sulltan Novruzit!
Uroj që Sulltan Novruzi të largoj këtë të keqe që ka kapluar vendin!
Dita e sotme të jet prologu i shpresës, paqes e besimit në zot, për të kapërcyer çdo sfidë, personale, familjare dhe shoqërore!
Zoti ju bekoftë! 🙏